Érvényes: 2022. március 01-től
 
Tájékoztatjuk napijegyes vendégeinket és tagjainkat, hogy a Bugaszegi horgásztó működési rendjében jelentős változások lesznek a 2022-es évtől. 
 
Megszűntetjük a tó körül kihelyezett kukaedényeket, s megkérünk minden kedves vendéget, horgászt, látogatót, hogy a keletkező hulladékot, szemetet gyűjtse össze, s vigye haza magával. Sajnos a tónál kialakított hulladékgyűjtő szigetet a területileg illetékes szolgáltató hulladékgyűjtő járművei nem tudják megközelíteni, s a szemét megfelelő tárolása, annak elszállítása indokolatlan költségeket és munkát jelent a tó üzemeltetésében érintetteknek. Ezzel együtt szeretnénk felhívni mindenki figyelmét, hogy fokozottan ügyeljen, hogy a területet maga után tisztán és rendben hagyja el. 
 
Évek óta nem változtattunk a napijegyek díjain, s kénytelenek voltunk most egy komolyabb ár és struktúra változtatást eszközölni, mivel mind a hal beszerzési költségek, mind az üzemeltetési költségek jelentősen emelkedtek. A 2022-es idénytől a napijegyes horgász az alábbiak szerint horgászhat az Egyesületi tavon:
 
Napijegyes díjak: 
 
Felnőtt nappali vagy éjszakai napijegy: 4500.- forint / fő
Elvihető halak: - 1 darab maximum 5 kg súlyú nemes hal (ponty, amur, süllő) és
- 3 kg kárász, keszeg
- harcsa fogása esetén ennél a halnál nincs felső méretkorlát
 
Ifjúsági nappali napijegy: 3000.- forint / fő
Elvihető halak: - 1 darab maximum 3 kg súlyú nemes hal (ponty, amur, süllő) és
- 1,5 kg kárász, keszeg
 
Gyermek nappali napijegy: 1000.- forint / fő (kizárólag úszós készség használható)
Elvihető halak: - 1,5 kg kárász, keszeg
 
Tagok részére az éves tagdíj összege nem változik (42000.- forint), mely összeg 25 darab nemeshal elvitelére ad lehetőséget. Tagsággal rendelkező horgász naponta 2 darab nemeshalat és 3 kg egyéb fehér halat (keszeg, kárász) tarthat meg és vihet haza. Egyéb korlátozások és lehetőségek a 2022-re érvényes Horgászrendben megtalálhatók. 
 
Minden vendégünknek eredményes, élményekben gazdag 2022-es szezont kívánunk!
 

Élőkép

 

VÍZTÉRKÓD
BUGASZEG

99-059-9-9

 

Nyitvatartás:
Napijegyes horgászok részére ZÁRVA! 
 
Halőr telefonszáma:
(70) 411 - 4198
 
Időkép felhőkép
Felhőkép

Facebook

Támogatóink

 
 
Go to top