http://deseda.hu
 
Tisztelt Horgásztársak!

2023. február 01. (hétfő) - 2023. március 31. (szerda) között a bugaszegi tavon fajlagos tilalom került meghirdetésre a csuka, süllő és balin horgászatára vonatkozóan. Ezen oknál fogva nevezett időszakban szigorúan tilos a tavon az élőhalas, döghalas valamint a pergető módszerrel történő horgászat. Április 1-től a fennmaradó süllő tilalom mellett szabad csukára pergetni és harcsára tetszőleges módszerrel horgászni.

Békés halakra történő horgászatra a tavon 2023. évben nincs korlátozás.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

 

Tisztelt Horgászok!

A bugaszegi horgásztó 2022. november 20-tól 2023. március elejéig napijegyes vendégeink részére ZÁRVA tart! 

Tagjaink a megszokott korlátozásokkal és a szabályok szigorú betartásával horgászhatnak!

Köszünjük az egész éves együtt töltött napokat!

 

Halőr telefonszáma:  (70) 411 - 4198
Stanka Gábor telefonszáma: (30) 939 - 4014

 

 

 
Érvényes: 2022. március 01-től
 
Tájékoztatjuk napijegyes vendégeinket és tagjainkat, hogy a Bugaszegi horgásztó működési rendjében jelentős változások lesznek a 2022-es évtől. 
 
Megszűntetjük a tó körül kihelyezett kukaedényeket, s megkérünk minden kedves vendéget, horgászt, látogatót, hogy a keletkező hulladékot, szemetet gyűjtse össze, s vigye haza magával. Sajnos a tónál kialakított hulladékgyűjtő szigetet a területileg illetékes szolgáltató hulladékgyűjtő járművei nem tudják megközelíteni, s a szemét megfelelő tárolása, annak elszállítása indokolatlan költségeket és munkát jelent a tó üzemeltetésében érintetteknek. Ezzel együtt szeretnénk felhívni mindenki figyelmét, hogy fokozottan ügyeljen, hogy a területet maga után tisztán és rendben hagyja el. 
 
Évek óta nem változtattunk a napijegyek díjain, s kénytelenek voltunk most egy komolyabb ár és struktúra változtatást eszközölni, mivel mind a hal beszerzési költségek, mind az üzemeltetési költségek jelentősen emelkedtek. A 2022-es idénytől a napijegyes horgász az alábbiak szerint horgászhat az Egyesületi tavon:
 
Napijegyes díjak: 
 
Felnőtt nappali vagy éjszakai napijegy: 4500.- forint / fő
Elvihető halak: - 1 darab maximum 5 kg súlyú nemes hal (ponty, amur, süllő) és
- 3 kg kárász, keszeg
- harcsa fogása esetén ennél a halnál nincs felső méretkorlát
 
Ifjúsági nappali napijegy: 3000.- forint / fő
Elvihető halak: - 1 darab maximum 3 kg súlyú nemes hal (ponty, amur, süllő) és
- 1,5 kg kárász, keszeg
 
Gyermek nappali napijegy: 1000.- forint / fő (kizárólag úszós készség használható)
Elvihető halak: - 1,5 kg kárász, keszeg
 
Tagok részére az éves tagdíj összege nem változik (42000.- forint), mely összeg 25 darab nemeshal elvitelére ad lehetőséget. Tagsággal rendelkező horgász naponta 2 darab nemeshalat és 3 kg egyéb fehér halat (keszeg, kárász) tarthat meg és vihet haza. Egyéb korlátozások és lehetőségek a 2022-re érvényes Horgászrendben megtalálhatók. 
 
Minden vendégünknek eredményes, élményekben gazdag 2022-es szezont kívánunk!
 

NYITÁS:

2022.03.12. SZOMBAT 7:00

 

 

 

 

Tisztelt Horgásztárs!

A balatonlellei Verseczki Horgászbolt a korábbi évek szerint intézi a 2022-re érvényes állami jegyek kiadását. Az állami jegyek díjazása a törvényi szabályozásnak megfelelően az alábbiak szerint alakul felnőtt és ifjúsági horgászoknál:

- Állami jegy: 3300.-

- MOHOSZ tagság: 3000.-

- Egyesületi tagdíj: 2000.-

Összesen: 8300.- forint

Ezt az összeget kell a horgászboltban megfizetni a 2022-re érvényes állami jegyért és fogási naplóért. A horgász ez után tud területi jegyet váltani akár a Bugaszegi horgásztóra Marikánál, a közgyűlés után, akár a Balatonra. 70év feletti horgászok esetén a díj kedvezőbb, mindössze: 1300.- forint. 

 

Jó felkészülést kívánunk!

 

Tisztelt Horgászok!

A bugaszegi horgásztó 2021. december 1-től 2022. március elejéig ZÁRVA tart! 

Köszünjük az együttműködést!

Halőr telefonszáma:  (70) 411 - 4198
Stanka Gábor telefonszáma: (30) 939 - 4014

 

 

 
Tisztelt Horgásztársak!

2021. február 01. (hétfő) - 2021. március 31. (szerda) között a bugaszegi tavon fajlagos tilalom került meghirdetésre a csuka, süllő és balin horgászatára vonatkozóan. Ezen oknál fogva nevezett időszakban szigorúan tilos a tavon az élőhalas, döghalas valamint a pergető módszerrel történő horgászat. Április 1-től a fennmaradó süllő tilalom mellett szabad csukára pergetni és harcsára tetszőleges módszerrel horgászni.

Békés halakra történő horgászatra a tavon 2021. évben nincs korlátozás.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

 

 
Tisztelt Horgásztársak!

2020. február 01. (szombat) - 2020. március 31. (kedd) között a bugaszegi tavon fajlagos tilalom került meghirdetésre a csuka, süllő és balin horgászatára vonatkozóan. Ezen oknál fogva nevezett időszakban szigorúan tilos a tavon az élőhalas, döghalas valamint a pergető módszerrel történő horgászat. Április 1-től a fennmaradó süllő tilalom mellett szabad pergetni és harcsára tetszőleges módszerrel horgászni.

Békés halakra történő horgászatra a tavon 2020. évben nincs korlátozás.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

 

 

ELKÉSZÜLT A HÍD!!!

Tájékoztatjuk tisztelt horgász társainkat, hogy Balatonboglár Önkormányzata kivitelezésében és finanszírozásával elkészült és átadásra került az új bejáró híd! A hivatal munkáját ezúton is köszönjük!

Vezetőség

 

 
http://deseda.hu

Élőkép

 

VÍZTÉRKÓD
BUGASZEG

99-059-9-9

 

Nyitvatartás:
Napijegyes horgászok részére ZÁRVA! 
 
Halőr telefonszáma:
(70) 411 - 4198
 
Időkép felhőkép
Felhőkép

Facebook

Támogatóink

 
 
Go to top