http://www.halfogok.hu/

Tisztelt Horgásztárs!

A Bugaszegi horgásztónál igyekszünk a környezetet és a halakat óvni és védeni. Sok horgásztárs felszerelésében már most is megjelent több halat védő eszköz, mint a pontymatrac, pontybölcső, szájfertőtlenítő. Az egyesület vezetősége úgy határozott, hogy 2022. június 15-től a horgász köteles magánál tartani egy pontymatracot, melyek meglétét a hivatásos halőr, társadalmi halőr ellenőrizheti. 

Jelen szabályozás vonatkozik mind a napijegyes, mind pedig tagsággal rendelkező horgászainkra, így aki rendszeres látogatója tavunknak, úgy javasoljuk egy pontymatrac beszerzését. A halőrházban lehetőség van pontymatrac vásárlására és bérletére is. Tagsággal rendelkező horgászaink 2000.- forintos áron vásárolhatnak 1 (egy) darab pontymatracot. Lehetőség van bérletre is, melynek díja 2000.- forint, mely összeget a pontymatrac tiszta és ép leadása esetén maradéktalanul visszaadjuk. 

Javasoljuk, hogy a nézeteltérések és problémák megelőzése érdekében június 15-ig mindenki szerezzen be egy pontymatracot, s a kifogott halat szíveskedjen erre fektetni. 

Együttműködésüket előre is köszönjük!

Vezetőség

Élőkép

 

VÍZTÉRKÓD
BUGASZEG

99-059-9-9

 

Nyitvatartás:
Napijegyes horgászok részére ZÁRVA! 
 
Halőr telefonszáma:
(70) 411 - 4198
 
Időkép felhőkép
Felhőkép

Facebook

Támogatóink

 
 
Go to top